Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Aš tai nuplaunu ,supjaustau,sudedu į puodą, užpilu verdančiu ir nestipriai pasuditu vandeniu , užverdu .Paverda apie 5 min sudedu į stiklainius ir užsuku.Per žiemą laikau virtuvėje.Neatsauna.
Aš tai nuplaunu ,supjaustau,sudedu į puodą, užpilu verdančiu ir nestipriai pasuditu vandeniu , užverdu .Paverda apie 5 min sudedu į stiklainius ir užsuku.Per žiemą laikau virtuvėje.Neatsauna.
Aš tai nuplaunu ,supjaustau,sudedu į puodą, užpilu verdančiu ir nestipriai pasuditu vandeniu , užverdu .Paverda apie 5 min sudedu į stiklainius ir užsuku.Per žiemą laikau virtuvėje.Neatsauna.
Aš tai nuplaunu ,supjaustau,sudedu į puodą, užpilu verdančiu ir nestipriai pasuditu vandeniu , užverdu .Paverda apie 5 min sudedu į stiklainius ir užsuku.Per žiemą laikau virtuvėje.Neatsauna.
Aš tai nuplaunu ,supjaustau,sudedu į puodą, užpilu verdančiu ir nestipriai pasuditu vandeniu , užverdu .Paverda apie 5 min sudedu į stiklainius ir užsuku.Per žiemą laikau virtuvėje.Neatsauna.
Aš tai nuplaunu ,supjaustau,sudedu į puodą, užpilu verdančiu ir nestipriai pasuditu vandeniu , užverdu .Paverda apie 5 min sudedu į stiklainius ir užsuku.Per žiemą laikau virtuvėje.Neatsauna.
Ir kuo įpatingas receptas? Kas antra šeiminimkė taip ruošia
@Laima Su ta druska visai neskanu..Geriausia užplikinti,,be jokių druskų tiesiai į stiklainius,,uždaryti dangeliu,,ir į rūsį.Laikosi ilgai.Labai patogu,atidarius,tiesiai į puodą
Nekoks skonis saldytu rugstyniu...
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų