• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 svogūnų
  • 200 gramų grybų
  • 100 gramų kiaulienos (šaltai rūkyta šoninė)
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek bulvių
  • šiek tiek agurkų (rauginti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 svogūnų
  • 200 gramų grybų
  • 100 gramų kiaulienos (šaltai rūkyta šoninė)
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek bulvių
  • šiek tiek agurkų (rauginti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus bei bulves išvirti. Šoninę supjaustyti nedideliais kubeliais ir pakepinti keptuvėje kartu su išvirusiais grybais. Baigiant kepti sudėti smulkintą svogūną. Pabarstyti krapais bei druska.
  2. Kai grybai bei šoninė šiek tiek atvės, užpilti grietinėlės. Valgyti kartu su virtomis bulvėmis bei raugintais agurkais.


    Skanaus.

Autorius: Gražina Žlibinienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų