Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
O kaip kiaušini praskelti ?
Tai kad būtent "guminė" kiaušinienė ir yra pati skaniausia. O kaime pamenu krosnyje pašaudavo bliūde plaktus kiaušinius su pienu, dar įdėdavo į tą plakinį spirgų, tai ausys linkdavo nuo tos "guminės" kiaušinienės.
Gerai kad i st.apie šašlykus nėra koment.Tik visiškas idiotas deda majonezą ir actą i šašlu marinata,iš bėdos galima citrinos,jei reik greitai,bet nepatariu.Gal dar patars in šaltibarščius aitriųjų pipiro įberti.Yra inetas yra gruzinų virtuvė yra ne Lt. prieskoniai,savo skonį formuokite.O kiaušinius tik verdame.
@Gincia
Ką noriu tą dedu debile
Verdu kiaušinius brolyčiai,jokio kepimo!
kiaušiniu nedėkit, išeis
Visiškas bullshit'as.
REKLAMA
REKLAMA
Ragina jokiu būdu į kiaušinienę nedėti 1 lietuvių pamėgto produkto: išeis daug skanesnė