Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Visi valgykite tarakonus būsite sveiki . Rašytojai turbūt gaunate už tokį straipsnį ne vieną tūkstantį .
Valstybe tegul maziau ima atkata ir tdgul ziuri kiek xemijos krauna mums i maista
Tegul geriau valstybė uzdraudzia į maisto produktus kuriuos perkam ir vartojam dėti chemiją ! Tie gamintojai niekuom nesiskiria su kvaisalų prekiautojais,tik vienus sodina o kiti tik lobsta iš mūsų atimdami sveikatas.
Bla bla bla.Ir kas čia ką suprato iš jų tyrimų, išskyrus antro tipo diabetas ir išmeskit visą mėsą.Pas mane pusė šaldymo kameros tos mėsos,nes avį pirkau, tai dabar va lekiu ir išmetu viską.Dabar jau geležis iš mėsos matai netinkama pasirodė.
Geležies daug lęšiuose, ypač ruduose, nes jie su luobele.
Be pričinos smerčio nebūna...vistiek reiks mirti,jei ne nuo tų visų ,tai nuo visų kitų
Mano mamyte labai mego saltiena,kol ruosdavo isvirta mesa,suvalgydavo visa riebia mesos dali.Sakydavo,kad ir mirdama jos neatsisakytu.Isgyveno 96 metus.
@Nesvarbu Labai svarbu. Nes mama valgė šaltieną, kai būdavo iš ko ją pagaminti. Kiaulė turi tik 2ausis, 4kojas, 1galvą. Max per metus 6-8 kartus. Ir nerijo, bet valgė .Aišku , ir buvo ekologiškai užauginta.
Dabar niekas nelabai ir verda: nusiperka "gatavą"
Vėjai. Ar galite parašyti ką nors protingo?
Šimtametė senelė valgė viską. Ji gyvas atsakyms.
mokslininkai ir ju draugeliai tai pokstininkai ,- kas keli metai kelia vis naujas ir daznai priesingas isvadas(pasakaites)
@Nusipirk mokslininka , kas keli metai... Kas kelios dienos...

Skaitomiausios naujienos




Į viršų