Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Nemeginciau
Nugarinė iš vis netinka šašlykams.nesąmonė parašyta
Geriausias šašlas išeina iš katebybipusevištos, tik vienodai reikia subalancuati produktus, skanaus
Tikrai nesamone
Nesistebekite zurnalistai kvaileja nuolatos po 20 metu dziaugsites ir tokias nesamones paskaite.
Greitesnis
Jo receptas superinis. Koks skirtumas kokie prieskoniai, dek bet ka ir vistiek po 30 minučių tas pats bus. Dar be to mėsa pasirinkta nugarinė, kas iš tokios galėtų gamint šašlykus. Iš nugarinės gaminami ivairus kepsniai ir karbonadai, per sausa šašlykams. Būtų parašę kad įspausti citriną ar kivio, ar bent jau raudono vyno acto ir svogūnus įdėti aptraiškytus kol sultys išsiskirs tai dar patikėčiau. Per tiek laiko tik mėsa atrodys kaip isimarinavusi, bet nebus viduje jokio skonio.
@Šašlykų meistras
Teisingai, per mažai laiko
Svarbu kad nuo to skanumo nesusikeltu 33 ys
Viskas dziovinta!!!! Tikiuosi bent mesos nesugalvojat is kameros marinuoti?
Per tiek minuciu prieskoniai neisigeria ,nesamones raso.
@Lina
Tikrai taip
REKLAMA
REKLAMA
Prisiminė seną gerą šašlykų marinatą: minkštučiais taps per 30 minučių