Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Nesuprantu tai kas ten ėdė jeigu 3 kg mėsos ir tik 6 porcijos,kiba dviem dienom
Kiek seimininkiu tiek receptuIr kiekvienas giria savo Del skonio nesigincikim arinuokim kepkim kam kaip patinka
Kai kurie komentatoriai tiek įsiaudrinę purkštauja net nevaldo savo emocijų.Kam ir kodėl šitaip elgiatės?Pasaulis didelis, šeimininkių dar didesnis skaičius, o receptų platybėse paskęsti galima.Čia nereikia ginčytis ir įrodinėti, kad būtent tamstos receptas geriausias.Čia gi žmonės dalinasi savo receptais, o jums belieka išbandyti ir paragauti arba ramiai praleisti pro ausis.Labai sunkių, tiesiog jaučiasi pagal parašymą agresyvoki prieštaravimai, vietoj to, kad padėkoti.Toli dar jums gerbiamieji iki tikros kultūros.
Išeina šudas,gaunasi šedevras
kam tas mineralinis? Mėsa turi savo sulčių, ypač, kai ji dar gauna citrinos ir svogūnų sulčių. Ir, pvz., aš niekada nemaišau kaip sriubos... Aš dedu aukštais... mėsa, prieskoniai, svogūnai ir t.t, ir kitas aukštas. O tada puodą uždengus dangčiu, tik lėtai apverčiu aukštyn - žemyn keletą kartų. Viskas. Ir tikrai tokiam marinatui užtenka dienos, o ne dvejų...
@O
tik kažkaip česnako nedėdavau. Pabandysiu. Ačiū už receptą!!!
Jo nepamineta vytauto mineralinis. Kiti netinka.
Dar visai nieko majonezas, bet daug nededu iki 2 saukstu.
Dar visai nieko majonezas, bet daug nededu iki 2 saukstu.
@Hate
majonezo? Kokio velnio jam ten reikia? Atleiskite už išsireiškimą!
@H
majonezas, arba vytautas minkstina mesa.
viskas ten gerai, galima gaminti kaip tik norit, jusu reikalas.
viskas ten gerai, galima gaminti kaip tik norit, jusu reikalas.
Super. Šitas receptas senas kaip pasaulis.
@Virėjas šefas
Puikus receptas, aš dar įpilu aliejaus, dedu čiobrelių ir pesto padažo, svogūnų daug, bet sutarkuoju. Super su mineraliniu
REKLAMA
REKLAMA
Prisiminė nepelnytai pamirštą šašlykų marinatą: mėsa išeina labai skani