• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Princesė Diana kiekvieną dieną valgydavo „nemadingus“ pusryčius dar gerokai prieš tai, kai jie pastaraisiais metais tapo vienu populiariausių daugelio pasirinkimų – štai ką rinkdavosi kiekvienam rytui.

12

Princesė Diana kiekvieną dieną valgydavo „nemadingus“ pusryčius dar gerokai prieš tai, kai jie pastaraisiais metais tapo vienu populiariausių daugelio pasirinkimų – štai ką rinkdavosi kiekvienam rytui.

REKLAMA

Velionė Velso princesė buvo pamišusi dėl vieno konkretaus pusryčių patiekalo po vieno savo apsilankymo Šveicarijos sveikatingumo klinikoje, rašo express.co.uk.

Atskleidė, ką princesė Diana valgydavo kiekvieną rytą

Princesės Dianos buvęs šefas Darrenas McGrady atskleidė karališkosios šeimos narės mėgstamiausius pusryčius, kurie buvo ne kas kita, kaip avižinė košė.

REKLAMA
REKLAMA

P. McGrady dirbo karališkajai šeimai nuo 1982 metų, o konkrečiai Kensingtono rūmuose Dianai nuo 1993-ųjų. Jis gamino įvairius patiekalus princesei ir jos dviem sūnums, princui Williamui ir princui Harry.

REKLAMA

Kalbėdamas apie Dianos mitybos pomėgius, jis vaizdo įraše „YouTube“ kanale pasakojo:

„Kai tapau princesės Dianos šefu, ji vėl atsistojo ant kojų. Ji buvo 119 skirtingų labdaros organizacijų globėja, tris kartus per savaitę sportuodavo sporto salėje ir atrodė geriausiai, kaip kada nors atrodė.

Ji sakė: „Darrenai, tu rūpinkis riebalais, o aš salėje pasirūpinsiu angliavandeniais.“ Tai reiškė, kad ji valgė sveikai, o jos mėgstamiausi pusryčiai buvo avižinė košė.“

REKLAMA
REKLAMA

Karališkasis šefas atskleidė, kad nors avžinė košė išpopuliarėjo maždaug 2012-aisiais, Diana juos valgė kiekvieną dieną beveik 20 metų anksčiau – 1993-aisiais.

Jis pasakojo: „Ji apsilankė Šveicarijos sveikatingumo klinikoje ir ten jai pasiūlė valgyti avižinę košę, kuri gaminama iš vakaro užpilant avižinius dribsnius. 

Ji manė, kad tai tikrai labai skanus patiekalas, o visi ingredientai – itin sveiki. Ji įsiminė receptą, grįžo ir pasakė: „Darrenai, noriu šitų pusryčių kiekvieną dieną.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tada šefas atskleidė, kaip pasigaminti Dianos mėgtus pusryčius, kuriuos ji valgė kiekvieną rytą – į procesą įeina avižinių dribsnių mirkymas apelsinų sultyse per naktį, o paskui į mišinį įmaišomas graikiškas jogurtas, medus ir citrinos sultys.

Pabaigoje jis ant avižų užtarkuodavo obuolį, pridėdavo mėlynių ir graikinių riešutų.

Jis sakė: „Turiu prisipažinti, kad kai ruošdavau šiuos pusryčius Kensingtono rūmuose princesei Dianai, jie buvo tokie skanūs, kad iš tikrųjų gamindavau iš dvigubos normos, kad ir šefas gautų skanius pusryčius.“

REKLAMA
Kurviški rašeivos palikit tą Dianą ramybėje, kad jus apsišiktumėt stati
Dar galima ipilti slakeli romo....tik atsargiai, nes slakelis, pamazu ir su laiku ,pradeda semti indeli..
Šlykštesnio patiekalo nėra turbūt
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų