Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Dirbu vištienos fabrike, būna, kad batu užmini, nukrenta ant grindų, būtina plauti, moteris komentare gerai rašo, su soda nuplauti, visą mėsą reikia plauti
Tai ir gatvėje negalima vaikščioti. Ekspertai,neturite ką veikti?
Daugelį metų plaunu. dviejose induose per plaunu tris kartus ir niekada nesu užsikrėtusių mikrobai o mėsa tai verdu tai kepu savo užauginta reikia gerai. išvirti ar iškepti ir nebus jokių mikrobų
Neklausykite nesąmonių ,prieš verdant ,kepant ar kitaip ruošiant mėsa visada prieš paruošimą reikia plauti bet kokia mėsa .
Vištiena 2 val.reikia laikyti sodos tirpale,tada nuplauti tekančiu vandeniu.
visada plaunu ir ok
Parduotuvine reikia plauti,nes ten baisiai daug visokios chemijos ir nešvarumų ant jos yra,kaimiškos vištienos galima ir neplauti ,ji laikoma švariai ir ekologiskiau
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų