Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Gerai, kad pasake.
Gerai, kad pasake.
Gerai, kad pasake.
Gerai, kad pasake.
Gerai, kad pasake.
Gerai, kad pasake.
Gerai, kad pasake.
Na komentuoja tai tikri malkų žinovai. Nežinau kaip šašlykams, bet mėsos, dešros ir lašinių rūkinimui mano močiutė naudojo tik žalią alksnio ar juodalksnio medieną. Nelupdavo žievės ir dūmas būdavo pats geriausias ir skaniausias.
@fu tai budavo saltas rukymas su slapiom malkom
Skaitytojas juokas ima paskaičius lygioj vietoj problema. Kepame visų pirma ant zaryju o ne ant atviros liepsnos taigi po to jokio skirtumo. Lygiai tas pats zu medžio anglimi kiba kas žino kokie ten nuodegulei ir dar su zibalu palaistai kad isidegtu tai iš vis skonį pagerina. Taip išeitų. O nuo malkų kaloringumo priklauso kaitra taip kad ąžuolas uosis beržas skroblas. Labai kaitrios. O egle pušis ne. O taip paėmus drebuleje iš vis nėra dervų tik ant jos praktiškai nelabai kas kepa. O rukinat tai jau taip skirtumas yra. Kokio medžio malkos ir pjuvenos.
Man labai patinka Jūsų laida, bet negaliu žiūrėti dėl vieno dalyvio su ilga barzda. Maistas ir ilga barzda virtuvėje nesuderinami dalykai. Negalėčiau valgyti jo paruošto maisto, tiesiog bloga darosi. Kaip leidžia su tokia barzda dirbti virtuvėje?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų