Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
man patinka Katinas. Sekmės!
Tave,riebus katine,reikia badu pamaitinti,tada esi viską,kai kiaule
Šitas katinas man nepatinka, ir aš ne padavėja, bet gal reikėjo ją mandagiai pakviesti, o ne versti atbėgti vien nuo tavo žvilgsnio, panašiai kaip spragtelėjus pirštais. Panašiai važiuojant troleibusu bobelės sėdinčios prie lango ir jau norėdamos išlipti, net nepraveria burnos, o priekaištingai įsispitrija į šalia sėdintį, mol suprask, lipu, praleisk. Išsižioti mandagiai paklausti, ar lipsite, - kažkas nesuvokiamo. Taip ir čia gal žmogus reikalauja kad su juo elgtumeis civilizuotai - išsirinkai, pagarbiai pakviesk, o ne demonstratyviai vartyk akis ir trankyk valgiaraštį.
Dar džiaukis, kad stalai nebuvo balandžių apšikti, o ant grindų nesivoliojo šunų šūdai, įprastas vaizdelis Tbilisyje.
Иди нахуи, katine!
Normali ten vieta.
Tam asilui matyt konkurentai sumokėjo, nes tuose chinkali namuose alus po 3.5euro, tai niekas neperka pas konkurentus po 6eurus dėl to ir nuspręsta apjuodinti.
Nėra ten bloga vieta.
Kur yra migrantai visur žudymai, prievartavimai ir vagystės.
Lietuva tai šalis,kur blogii keliai ,kur galima brangiai ir neskaniai pavalgyti.
Tokios klaikios kavinės kažkaip ne bankrutuoja, išgyvena, o va "Jurgis ir drakonas" neišlaike konkurencijos ir bankrutavo. Keisti dalykai tose valgymo įstaigose.
Tvarto "komentatoriai',- "ekspertai"
Tvarto "komentatoriai',- "ekspertai"
Andrius Užkalnis
11 val. ·
Kaip lietuvės moterys moka sukurti pragarą namie, arba kviečiu prie stalo (jūsų šventės niekam nereikia)
Gaminantis vyras yra reta problema. Dažniau būna kita bėda: šeimininkė, kuri žino, kad bet kokiam svečių atėjimui reikia priruošti dešimt patiekalų, ir tada užtaiso peklą sau pačiai, o paskui ir kitiems. Štai kaip tai atrodo.
Mama arba teta visada turi pagaminti visko lygiai penkis kartus daugiau, negu reikia, ir kadangi patiekalų daug, tai gaminimas gali užtrukti parą prieš svečių vizitą, ir vis tiek nieko nespėja.
Likus dviems valandoms iki svečių, prisimena, kad turi persirengti ir nusiprausti, ir valandos susitvarkymas sukišamas į dvidešimt minučių, kai viskas krenta iš rankų (ir jums kristų po 26 valandų virtuvėje), ir lemiamu momentu ant vonios grindų liuobiasi stiklinis kremo indelis, aptaško suknią ir pažyra šukių ir drėkinamojo kremo mišiniu. Tada reikia per dvi minutes išsiprosinti kitą drabužį, nusideginant pirštą, ir lakstoma po namus su neėdusios girtos PMS raganos išraiška, garsiai maldaujant ir stenant, kad nors tie svečiai vėluotų šiandien. Namiškiai būna issislapstę po kampus ir stengiasi po ranka nepakliūti, nes gerai nesibaigs šiandien niekam. Jie žino, ne pirmas kartas.
Svečiai, kaip tyčia, nevėluoja ir ateina su gėlėmis, kurioms reikia kaskart nerasti vazos, ir dar su penkiais pageidavimais, tas nori gerti, tas į tūliką, o Romutei gal gali rasti siūlą ir adatą, nes mašinoje suknelė prairo. Išvargusios ir piktos šeimininkės nuotaika pasiekia minusinius skaičius ir artėja prie kosminio ledo temperatūros. Pro dantis yra košiamos į orą frazės “aš čia kaip tarnaitė”, “niekas absoliučiai nepadeda”, “kažkodėl viską turiu viena daryti, prisiekiu, paskutinis kartas”.
Tuo metu šeimininkės virtuvėje yra viskas užversta neplautais puodais, lėkštėm, bliūdais ir įrankiais, kažkas pridegė, daug kas išbėgo, ir ji nieko nebespėja. Virtuvėn užeina Romutė ir klausia, gal ką padėt (“ką tu man padėsi, aš pati nieko nebesuprantu čia”, atsako gaspadinė). Paskui Romutė pasisukusi subine užkabina slovikutį su raugintais agurkais, ir jis liuobiasi ant grindų ir susikula. Šeimininkei jau eina garas pro ausis, Romute nerangiai juokauja “tai matai, norėjau padėt ir padėjau” ir sako, kad viską sutvarkys, bet Romutė neranda nei šiūpelio, nei škurlio, nei popierinio rankšluosčio, ir viską tenka tvarkyti pačiai šeimininkei, kuri šnypšdama ropoja po grindis, o Romutė dar tuo metu jos klausia, ar neužbauduos pastatytos mašinos, nes pastatė po ženklu. Tuo metu išbėga ant dujinės dar vienas padažas ir perverda kiaušiniai.
Kai baigiasi šitas pragaro spektaklis, šeimininkė drakono akimis ir šūdo kandusios stiervos išraiška ateina pas svečius, kurie nuobodžiauja svetainėje, kur Bronius su Zenonu jau po penktą čierką daro ir kalbasi apie mašinas ir dujų įrangą. “Tai ko jūs nesėdat prie stalo, ar dabar specialaus pakvietimo reikia”, sušnypščia ji, ir kvietimas nuskamba kaip grąsinimas. Svečiai susėda, ir šeimininkė pradeda, vos tvardydamasi iš nuovargio ir erzulio, lakstyti tarp svetainės ir virtuvės, nešiodama savo visus paruoštus kūrinius, kurių tiek niekas nenori ir tiek niekada nesuvalgo. “Dėkitės dar, ko nesidedat, ar aš sau gaminau”, švokščia šeimininkė ir nešioja bliūdus ir blėkas toliau.
@Tvarto "komentatoriai',- "ekspertai" ---Turi netgi "sėkėjų'' megstančių fękalijų smarvę..
@Tvarto "komentatoriai',- "ekspertai" Šitas A. Užkalnio rašinys jau daug metų žinomas ir ne kartą skaitytas, tik dabar atsibudot. Kam po Katino rašliava kitą maisto apžvalginką nurašinėt?
Kapitalistas taupo vandenį.
Kapitalistas taupo vandenį.
Išmatomis aplipusių rankų dabar niekas neplauna , išmatos susigeria į pyragų tešlą ir kitus mėsos ruošinius. Jeigu ruošėjas sveikas , tai normalu.


@Kapitalistas taupo vandenį. Užteko paskaityt komentaruose apie vieną gruzinų užeigą, kaip šefas minkydamas tešlą krapšto nosį, kažką iškrapšto ir toliau minko, skanaus.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų