Dažniausiai nulupame svogūno lukštą ir perpjauname jį per pusę, kad būtų lengviau jį supjaustyti. Vis dėlto būtent šis veiksmas lemia, kad išsiskiria itin aštrus ir ašaras skatinantis kvapas.
Pasirodo, kad visą gyvenimą svogūną lupote neteisingai
(9 nuotr.) Pasirodo, kad visą gyvenimą svogūną lupote neteisingai (nuotr. YouTube)
Pasirodo, kad visą gyvenimą svogūną lupote neteisingai (nuotr. YouTube)
Pasirodo, kad visą gyvenimą svogūną lupote neteisingai (nuotr. YouTube)
Pasirodo, kad visą gyvenimą svogūną lupote neteisingai (nuotr. YouTube)
Pasirodo, kad visą gyvenimą svogūną lupote neteisingai (nuotr. YouTube)
Pasirodo, kad visą gyvenimą svogūną lupote neteisingai (nuotr. YouTube)
Pasirodo, kad visą gyvenimą svogūną lupote neteisingai (nuotr. YouTube)
Pasirodo, kad visą gyvenimą svogūną lupote neteisingai (nuotr. YouTube)
Pasirodo, kad visą gyvenimą svogūną lupote neteisingai (nuotr. YouTube)
Tad kulinaras pataria keisti šią taktiką ir iš pat pradžių svogūno viršuje išpjauti mažą skylutę ir šiek tiek išskobti vidų.
Kaip tiksliai paruošti svogūną ir atsikratyti ašaras sukeliančios dalies, sužinosite galerijoje.
REKLAMA