• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 laida „La maistas“ kartu su virtuvės šefu Gian Luca Demarco tęsia keliones po Lietuvą ir dalinasi pačių skaniausių patiekalų receptais. Šįkart virtuvės šefas parodė, kaip pasigaminti burnoje tirpstančią gruzdintą jautieną su karamelizuotomis daržovėmis.

5

TV3 laida „La maistas“ kartu su virtuvės šefu Gian Luca Demarco tęsia keliones po Lietuvą ir dalinasi pačių skaniausių patiekalų receptais. Šįkart virtuvės šefas parodė, kaip pasigaminti burnoje tirpstančią gruzdintą jautieną su karamelizuotomis daržovėmis.

REKLAMA

Prireiks vos kelių ingredientų ir karšto oro gruzdintuvės, o rezultatas nustebins net didžiausius gurmanus. Išbandykite patys!

Gruzdinta jautiena su karamelizuotomis daržovėmis

Reikės: 4 vnt. raudonojo svogūno; 2 saujų vynuoginių pomidorų; 2 vnt. Agaras jautienos antrekoto pjausnių; balzaminio acto; rudojo cukraus; druskos; pipirų; alyvuogių aliejaus.

Ketvirčiais supjaustome svogūnus ir dedame į karšto oro gruzdintuvę. Per pusę perpjauname pomidorus ir taip pat beriame į gruzdintuvę. Šalia daržovių guldome jautienos kepsnius.

Daržoves pagardiname druska ir pipirais, balzaminiu actu. Mėsą pabarstome pipirais. Prieš kepant ant daržovių beriame rudojo cukraus ir pašlakstome alyvuogių aliejumi. Ant viršaus dedame čili pipirą ir kepame 200 laipsnių temperatūroje 10 minučių. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų