• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šventinėje „La Maistas“ laidoje šeimininkavo trys vyrai – nuolatiniai laidos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos vedėjas Mindaugas Rainys. Vyrų kredo – greitai paruošiami patiekalai iš to, kas yra šaldytuve.

8

Šventinėje „La Maistas“ laidoje šeimininkavo trys vyrai – nuolatiniai laidos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos vedėjas Mindaugas Rainys. Vyrų kredo – greitai paruošiami patiekalai iš to, kas yra šaldytuve.

REKLAMA

Istorinės virtuvės žinovas profesionalus šefas Tomas Rimydis laidoje gamino patiekalus, kuriems puikiai tinka  nesuvalgyti likučiai.

Kitas nuolatinis „La maistas“ laidos šefas, grilio entuziastas ir žinovas Vyliaus Blauzdavičius kvietė išeiti į savo kiemelius ir išsikepti šašlyką. Vyliaus mėgstamiausias mėsos marinatas – svogūnai. Jis supjausto svogūnus ir gerai juos suminko, kad išsiskirtų sultys, sudeda pjaustytą gabaliukais mėsą ir dar paminko. Tokiame marinate galima mėsą palikti per naktį. Daugiau šefas nededa jokių prieskonių.

Tobulai traškios keptos daržovės

 

Laidos šefas Tomas Rimydis parodė, kaip pasigaminti puikaus skonio, nesudėtingai paruošiamą garnyrą. Traškios, spalvingos, lengvai paruošiamos daržovės, kurios puikiai tiks prie visų mėsos ir žuvies patiekalų.

REKLAMA
REKLAMA

Receptą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše

Jogurtinis padažas su kalendromis ir žaliąja citrina

 

Vylius Blauzdavičius rekomenduoja išbandyti šį padažą. Gaivus ir labai gardus jogurtinis padažas, kurį paruošite ypatingai greitai. Kalendras galima keisti krapais ar kitais mėgstamais žalumynais, jei norisi, tinka pagardinti aitriąja paprika. 

Receptą, ką pagamino Vylius,  žiūrėkite vaizdo įraše

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų