Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Anksčiau buvo puiki kavinukė, bet paskutinį kartą... Nebeliko nei skonio, nei vaizdo, nei aptarnavimo normalaus. Gal savininkas pasikeitė? O gal jiems jau nesvarbu tik retkarčiais užsukantis lankytojas? Jie, ko gero, rimčiau rūpinasi kaip Kauno LEZ darbuotojams įtikti...ten pastovios ir tvirtos pajamos. Ką gi, Karmėlavoj pas "Šarką" irgi maistas puikus....na tik automobiliui vietą surssti sunkiau. O dėl Katinų pasiūlymo ką veikti su bulvių koše ir kitais priedais - tobula.100%, . Nors šiokią tokią nostalgiją šiai vietai jaučiu...na gal po metų vėl surizikuosiu užsukti, bet tikrai ne anksčiau
Kam iš vis cepelinai gali būti skanu ,čia iš tų laikų ,kai mėsos neturėdavo ,o bulvių daug. Vargo valgis.
@Cepelinai -neskanu.
Tuoj vietoj mėsos vabzdžius ir lervas progresyvieji dės į cepakus ir siulys mainais už marmalus
Taip vad. Riebaus katino apžvalgos labai primityviu stilium parašytos,ketvirtoko lygio. Bando Užkalnį mėgdžioti,bet tie juokeliai tokie banalūs,lėkšti.
@Apžvalgos vertos pasigailėjomo.
Greičiau pidarastiški. Išgama neturi ką veikti, tai pila žibalo ant tų kurie nesumoka.
Velnias,dar gyvas?po to,kai zvėrienos restoraną šustriausią išpeikė parašęs,kad buvo tikrai skanu,bet mažos porcijos ir dėl to duoda tik tris antis iš penkių,tai toks jis ir ekspertas.durnelis eilinis.Į Ameriką nuskridęs, pragėrė visas dienas,tai pačią paskutinę dieną jis nubėgo su savo antraja puse i kažkokią ale tipo užkandinę.gavo ten pilną lėkštę kaip vemalų pridrėbtą visko iš eilės,pupelių,bulvių,kiaušinių....tai tada jau jam patiko.davolnas buvo.priedurnis ble.
Nuo cepelinu tarkiu manau,burnoj atsiranda metalo skonis.gal man vaidenasi
@Vania
Jai vaidenasi,tai jau žegnokis!
tie cepelinai dar ir neišvirę. Vieną kartą buvau, daugiau ten kojos nekeliu
mes kiek ragavom- skaniausi Šilainių "Taubūčiuose". Pabandykit.
Prieš 30 ar 40 metų buvau toje kavinėje, už sakėme xxxl ir taurė raudono vyno.
Cpelinus pateikė žalius (gerokai nedavirtus, o raudonas vynas nuo stovėjimo buvo jau paruges. Nei vieno gero žodžio neturiu ir po šiai dienai.
Buvęs padavėjas, buvęs barmenes, dabar pensininkas.
Cpelinus pateikė žalius (gerokai nedavirtus, o raudonas vynas nuo stovėjimo buvo jau paruges. Nei vieno gero žodžio neturiu ir po šiai dienai.
Buvęs padavėjas, buvęs barmenes, dabar pensininkas.
Esu profesionalus virėjas. Tad pasakysiu tiesiai šviesiai: niekada nevirkite, nepirkite didelių cepelinų. Jų jei viršus gražus - vidus bus nedaviręs, jei vidus išviręs, viršus bus perviręs ir glitus. Geriau suvalguti tris mažiukus, nei vieną XXXL.
@Virėjas
Čia tau pritariu. Anksčiau taip pat gaminau
Daug kur ragavusi kavinėse cepelinų Bet ne mano skonio tarkis kietas,mėsa kalakutų uodegos gal maltos, sultingas faršas bet...daugiau ten nesilanko.Dabar ragavimas "Senuose vartuose" patiko mažai tarkio daug sultingas mėsos ,padažas spirgučių su grietine.
Paragavęs išgirtų Kauno cepelinų žodžių į vatą nevyniojo: išklojo, ką galvoja