Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Pats skaniausias šis Gintarės medutis
Kai kurie maximos tortai skanūs tikrai, bet jei nori ,kad atpjautų, nes didelis, turi 20 min laukti!
@Aš Tu amžinai į traukinį skubi, ar ką? Negali palaukti.
Tikiuosi,kad mamos medutis tikras ir su medumi,nei maximos cheminis aromatinis
Įdomu,pagal kieno receptą gaminamos dešrelės,koldūnai,cepelinai irtt.nevalgomo maisto?
Tegul gamina pagal kieno tik nori receptus tuos tortus nieko jie nenustebins. Bet ant tortų supeliję braškės ir avietės tai tikrai stebina. Druskininkų didžiojoj maximoj pavasarį ant torto buvo supeliję braškės, vidurvasarį radom supelijusias avietes.
Žodis 'kalėdinis' rašomas iš mažosios, beraščiai.
prekybon medaus pyrago versija su karamele, nes paprastas medaus pyragas kuriu dabar pilnos lentynos ne is tolo neprilygsta jo karamelinei versijai. Maciau smulkesnese parduotuvese (ne vilniuje) prekiuajama, reiskia juos toliau gamina, tai kodel dingo is didziuju tinklu? Ar kad per geras eililniams pirkejams ir uzteks paprasto
@grazinkite daro pigiau gal......
@grazinkite Medaus pyragas yra su MEDUMI ,o visos kitos versijos yra tik versijos ir turi vadintis pagal versiją,pvz karamelinis.O maximiniai turi vadintis :medaus skonio torto gaminys,arba medaus skonio pyrago gaminys
Jeigu tai darbuotoju šeimos receptas,tai kodėl sukūrė Maxima?Receptas buvo,o Maxsima jį sušiko su visokiais priedais ir stsbilizatoriais
Į Medutį pridėjo stabilizatorių, emulgatorių, stipriklių, dažiklių. Medutis tapo Šūdutis.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų