Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Sovietiniais laikais šašlykus marinuodavom su svogūnais,jei mėsa būdavo minkštesnė ir su riebaliuku,o pvyzdžiui nelabai kokybiškos jautienos šašlykui,būtinai pildavom actą.Marinuojant su svogūnais,geriausia sudėti į politileninį maišelį,sandariai uždaryti,greičiausiai išsimarinuoja,paliktas šiltai per porą valandų,šaldytuve ,palikti per naktį,ar ilgiau..
Svogūnų marinatas kaip šašlykas senas,jį naudoja Kaukazo tautos,ypač armėnai,o dėl kavos,tai tas pats,kas ledai su druska...
Myzala savo?
po to nuimsi nuo mesos?pasakorius.
Nustebsite, ko grilio ekspertas Šefas Vikingas pila į mėgstamą mėsos marinatą