• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kalakutienos mėsa labai gardi, minkšta, o guliašas pagaminamas labai greitai. Net neabejoju, kad kalakutienos guliašas jums tikrai patiks, o visa šeima bus soti ir laiminga. O dabar skubu prie recepto“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Kalakutienos mėsa labai gardi, minkšta, o guliašas pagaminamas labai greitai. Net neabejoju, kad kalakutienos guliašas jums tikrai patiks, o visa šeima bus soti ir laiminga. O dabar skubu prie recepto“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 500–600 gr kalakutų šlaunelių mėsos, 2 morkų, 1–2 svogūnų, 2 skiltelių česnako, 1 v.š. miltų, 1 v.š. pomidorų padažo, 2 v.š. grietinės, pipirų ir druskos, česnakinių prieskonių, paukštienos prieskonių, prieskoninių žolelių, aliejaus kepimui (naudojau kokosų aliejų).

Kalakutieną supjausčiau gabaliukais ir pagardinau prieskoniais. Morkas sutarkavau burokine trintuve, svogūnus ir česnaką supjausčiau. Keptuvėje, ant aliejaus apkepiau kalakutieną, paskui sudėjau svogūnus, česnaką ir morkas.

Į apkeptas daržoves įdėjau miltų, išmaišiau, sudėjau pomidorų padažą, grietinę. Supyliau vandenį, kad mėsa būtų kiek apsemta. Išmaišiau, pagardinau prieskoniais ir druska. Keptuvę uždengiau dangčiu ir kepiau guliašą dar ~ 20 min. Karts nuo karto pamaišykite, jei padažas labai sutirštės, įpilkite vandens.

Patiekiau kalakutienos guliašą su bulvių koše. Gardumėlis, apsivalgymas garantuotas. Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų