Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Niekada nepilkite acto, o idekite virtu kapotu rugstiniu arba marinuotu rugstiniu,.skonis neapsakomas ir da skanu ipjiaustyti ridikeliu
Paprastas receptas,jau senai visi taip daro,nieko čia naujo,kitaip ir nepadarysi
@Jone
Nu kaip be jusu ,bambekliai? Netgi stebejaus, kad nera blogu komentaru. Va, yra!
Jėga.Vitaminų ir baltymų dozė.Valgyk nors kiekviena diena karšta vasara.
Aš vietoj vandens pilu mineralinį vandenį.
Taip skanu net ausys linksta.Galima valgyti tris kartus į savaite,be to kiek sudedama į šį patiekala produktų,tai organizma aprupinam daug maž gera porcija organizmui reikalingu medžiagų.Ačių
Receptas geras,as dar idedu kai sezonas,ridikeliu. Nepaprastai gardu.
Aš dar ipilu .grietinėlės.man labai duoda gerą skonį.vandens nedaug.pagrinde kefyras
Gaminu panasiai, tik vietoj vandens pilu piena ir dedu pora valg. saukstu grietines
@Rimantas
Aš ir dedavzu pieno, bet kaimynas restorano kulinaras pasakė, kad saltibarsciiai, kaip. Ir kitos sriubos turi būti ir vandensi
REKLAMA
REKLAMA
Nostalgiški šaltibarščiai su karštomis bulvėmis: „Juos išmokau iš mamos“