Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Juos gaminu taip, kaip išmokė mane mama. Pati jų nemėgstu, bet vyras karštą vasaros dieną mielai atsigaivina šaltibarščiais ir visada pagiria, kad buvo labai skanu”, – sako tinklaraščio autorė.

„Juos gaminu taip, kaip išmokė mane mama. Pati jų nemėgstu, bet vyras karštą vasaros dieną mielai atsigaivina šaltibarščiais ir visada pagiria, kad buvo labai skanu”, – sako tinklaraščio autorė.

REKLAMA

Šaltibarščiams reikės: 1 l kefyro; 500 ml marinuotų burokėlių; 250 g agurkų; virtų kiaušinių; krapų.

Garnyrui: virtų bulvių

Gaminimas:

Agurkus sutarkuojame, įdedame marinuotus burokėlius, įpilame kefyro. Viską išmaišome. Patiekiame su krapais, virtais kiaušiniais ir virtomis bulvėmis. (Galima dar pridėti laiškinių svogūnų, bei grietinės)

Šaltinis: Baltoje lekštėje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų