• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėja spalvingiausios metų šventės Šv. Velykos, taigi TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Ieva Pikžirnytė ne tik gamino įvairiausius patiekalus šventiniam stalui, bet ir pademonstravo, kaip marginti kiaušinius natūraliais dažais.

9

Artėja spalvingiausios metų šventės Šv. Velykos, taigi TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Ieva Pikžirnytė ne tik gamino įvairiausius patiekalus šventiniam stalui, bet ir pademonstravo, kaip marginti kiaušinius natūraliais dažais.

REKLAMA

Laidos viešnia gastro gidė, kavos ir maisto ekspertė Ieva apie maistą ir prieskonius Ieva žino tikrai labai daug.

„Ciberžolę sumaišius su juodaisiais pipirais jos pasisavinimas žymiai pagerėja. Tokiu mišiniu galima gardinti ir saldžiuosius patiekalus“, – patarė laidos viešnia.

Faršo kepsnys šoninės marškinėliuose

Šeimyniniams pietums – faršo kepsnys gardžiuose šoninės marškinėliuose. Patiks visiems artimiesiems – gardu, sotu ir nesudėtinga paruošti.

REKLAMA
REKLAMA

Receptą žiūrėkite:

Šventiškas varškės keksas su aguonomis

Šis keksas ant Velykinio ar kito šventinio stalo taps tikra puošmena. Pavasariškas, ypatingai šventiškai atrodantis ir labai skanus. Keksas iškepa gaivus ir drėgnas.

Receptą žiūrėkite:

Tobula kepta lašiša

Gardi ir ypatingai kvapni lašiša. Labai skanu šalia tiekti pastarnokų košę ir pakepintais smidrais. Puiki idėja ypatingiems pietums. 

Receptą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų