Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kam skaityti jei nesupranti?
Nesupratau nieko.
Antraste neatspindi pagrindines minties. Galejo pavadinti: vezio dauginimasi skatinantys fermentai. Ar kazkaip panasiai. Nes apie cukru cia nelabai ir kalba.
Tai kiek supratau,kad blogiau yra naudoti produktus kur yra mielių..negu cukrų.....
Daug žodžių apie nieką. Paprastai galima buvo paaiškinti. Dabar perskaitai ir taip ir neaišku ką norėjo pasakyti straipsnio autorius. Turbūt verčia tekstus net neisigilinę į mintį. Siaubas kas darosi su žurnalistika..
Nieko nesupratau , daug parašyta , bet nieks neaišku , per daug moksliškai kalba , o cukrus kiek teko girdėt baltoji mirtis , tai gerkime cukranendrių rudajį ! O fermentacija , tai gal turėtų būti rūgimas , tai gal , kaip žarnyne pradeda rūgti , tai gal negerai - susidaro dujos !
Visai nieko tamsus miskas
Zinoma
Tai cukrus gerai, ar blogai?
piratewins.io/?pirate=1318656
REKLAMA
REKLAMA
Naujas atradimas galimai išsiaiškino 100 metų senumo paslaptį apie vėžį ir cukrų