Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tarkuotų bulvių cepelinai gaminami be papildomo krakmolo. Jis atsiranda skyščiuose kurį išspaudžiame, jo pakankamai būna jeigu bulvės yra krapmolingos. Tai senovės ( senoviški ) cepelinai. Ankščiau virtų bulvių ir krakmolo cepelinų niekas negamino. O virtų bulvių cepelinus su krakmolu gaminti pradėjo tik greitam paruošimui. Tik męs į puodą nededame nei jokių papildomų prieskonių, svogūnų. Tik į vandenį įberiame druskos. Kadangi cepelinams gaminame padažą su prieskoniams. O lauro lapeliai ne labai dera prie šio patiekalo. Skanaus, tai tikras cepelinų skonis, tarkuotų bulvių su spirgučiais, jeigu kas valgo gyvulinės kilmės mėsą. Kitu atveju tokius pačius cepelinus galima gaminti ir su savo norimu įdaru ir padažu.
@Elena Tiesa, pamiršau parašyti. Prie tarkių reikia ir virtų bulvių. Skanaus
Mes dedame dalį virtų bulvių košės į tarkius.


Mes dedame dalį virtų bulvių košės į tarkius.


Lauro lapai verdant cepelinus???
Kodel be virtu bulviu, bus labai kieti cepelinai...
@Danute +kam druska į masę geriau į pasūdytą vandenį ir į mėsą nedėti kiaušinio+ faršą prieš dedant į bulvių masę ,pakaitinus keptuv ėję maziauy laiko virš(tik 20 min),beje į tarke itarkuoju svogūną,kad cepelynai nejuoduotu
@Danute Gal pamiršo. Be virtų bulvių tikrai bus neskanūs
@Danute Gal pamiršo. Be virtų bulvių tikrai bus neskanūs
@Ona Tikrai labai skanus be virtu bulviu, mama visada gamina taip kad neismėginę nesnekėkit siulau pabandyti tikrai verta.Ir greitas budas.
@Danute Būtinai reikia kel
@Danute Būtinai reikia kel
@Danute Būtinai reikia kel
@Danute Būtinai reikia kel
@Danute Būtinai reikia kel
@Danute Būtinai reikia kel
@Danute Būtinai reikia kel
@Danute Būtinai reikia kel
Prastesnio cepelinų recepto nesu girdėjusi
kam tu pipiru ir lauru lapu-neskanu
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų