• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jeigu norėsite sotesnio ir aromatingesnio plokštainio, šis variantas kaip tik tai ko ieškote“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

„Jeigu norėsite sotesnio ir aromatingesnio plokštainio, šis variantas kaip tik tai ko ieškote“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

REKLAMA

Reikės: 9 vidutinio dydžio bulvių (apie 1,3kg); 200g fermentinio sūrio; 200g karštai rūkytos šoninės; 1 svogūno; 0,5 l pieno; 4 kiaušinių; žiupsnelio malto muskato; druskos.

Nuskustas bulves sutarkuokite. Pridėkite 100g tarkuotos fermentinio sūrio ir išmaišykite. Pakepinkite smulkiai pjaustytą šoninę su svogūnu ir sudėkite į paruoštą bulvių masę. Pagardinkite druska ir muskatu.

Užvirinkite pieną, supilkite į bulvių tarkius ir gerai išmaišykite. Galiausiai įmaišykite išplaktus kiaušinius. Kepimo formą ištepkite aliejumi, supilkite gautą masę, užberkite likusiu tarkuotu sūriu ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40min. Skanaus!

Bulvės, šviežia šoninė, svogūnas, pienas, kiaušinis, druska. Pats paprasčiausias ir skaniausias kugelis. Be jokių sūrių, rūkytų šoninių, muskatų....
Na tas sūris visai nereikalingas kuo naturaliau tuo skaniau .
Kam tas dar sūris? kai kainas tokias uzraitoje, tai matyt sunkiai perka, už tai nori visur ji įsiūlyti,
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų