Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Matosi išvaizda nevalgyciau net pamačius nemalonų žiūrėti ,tokie cepelinai ,vištoms lesinti.jaz
Tikrai pasiteisino, taip išmokau gaminti iš marčios. Tik nusunkiau ne su šaukštu, bet per sunkimo maišelį, bet tarkė turi būti tokia, kad per pirštus tekėtų (vos, vos) skystis, o į verdantį vandenį įpilti nedaug nusunkto skysčio. Tikrai būna labai minkšti cepelinai. Nebijokite, neišyra, nors pirmą kartą ir aš bijojau. Pabandykite. Skanaus.
@Tai va
Visafa taip darau...
Receptas,kaip nevirti cepelinų!
Petras .
Receptas,kaip nevirti cepelinų!
Receptas,kaip nevirti cepelinų!
Ponia slėptis su savo receptų,nebent kiaulėm atiduoti ir tai nežinau ar estų, košmaras, dar tokių nesąmonių pasaulis neregėjo veronika
Puikus cepekai. Komentatoriai lopai nieko nesupranta ir patys gamint nemoka, net nėra valgė tikrai skaniu cepelinų kaip šitie.
Jau lėkštėje atrodo klaikiai fu
Kažkos briedas, ne receptas.Tokios nesamonės nesu girdėjus. Virti 25-30??? Iš didelio rašto, -išeinam iš krašto....
Čia nieko man draus, kam ir rašyti
Nesirasykit nenormalaus recepto,čia jinai rašo kaip negalima daryti.matosi ,kad prasta šeimininkė kas liečia virtuve.kazkokias nesąmones raso
REKLAMA
REKLAMA
Minkštučiai tirpstantys burnoje cepelinai: Audronė atskleidė tobulą receptą