Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
nieko gero,paprasta kieta lepioška,per daug miltų...
Violeta
As dedu truputi kepimo miltelių, 50 ml jogurto ar kefiro ir tuomet varskeciai buna kaip bandeles
Visą gyvenimą tokius kepu, nieko naujo jų
Reikia iskepti,o ne apkepti
Nesuprantu, kaip jums išeina blynas purus, jei įvieną varškės pakelį, kuris yra dažnai skystas, įdedj kiaušinį ir tik 2,5 šaukšti miltų
Tai kaip jį suformuoti?
Tai kaip jį suformuoti?
@As
Sudėk į tuščią nua kilku dėžutė, į dek į kamerą, kai sušalęs bus forma, dar gali kilka kokia įmaišyti
Bet kokios Jus moterys tikros bobos. Visada viskuo nepatenkintos! Jau varskeciu receptas blogas. Kokios visgi Jus bjaurios.o man patiko tas receptas. Ir bandysiu gaminti pagal ji...
@Tata
Tai tomua tamsta ir .oteris, jei tik bs dysi papradčisusius blynus
Šiandien kepiau. Miltai tik apvoliojimui. O į varškę dėti manų kruopų 2-3 šaukštus, kiaušinį, cukraus, druskos. Skaniau išėjo negu su miltais
Galvojau, kad koks įpatingas receptas bus...
Pagal toki receptą nebus varšlėčiai išsiputę,jie bus paprasti ,kieti kaip"valgykliniai".norint issiputusiu purių reikia įdėti manų kruopų.
@Ona
Ir kiaušinių baltymus reikia išplakti
@Ona
Ir kiaušinių baltymus reikia išplakti
@Stase
Plaukiau visa naktį, nieko nesigavo
@Ona
Pritariu
@Ona
Nebūtinai manu kad būtų purūs. Gaminau pagal Alfo proporcijas tai tikrai nerealūs
REKLAMA
REKLAMA
Minkšti ir purūs varškėčiai pagal Audronę: išeina tarsi bandelės