Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
turėtų būti,ir tiek.
Kas iš tos lašišos gausis apibarščius kava ir dar cukrum? Saldi žuvis? Gal kam ir skanu, bet man net ragaut nesinorėtų.
@??
Ko tie žmones tokie pikti,aš retkarčiais nusiperka porą gabaliukų lašišos,bet piausniu ,apibarstau pipirais ,išsunkiu citrinos,smulkiai supjaustyti krapus ,dedu susmulkintą česnaką ir apibarstau druska ,suvynioti į folgą ir kepu,skanaus
@Janina
Aprašytas labai konkretus lašišos kepimo receptas su cukrum ir kava, tai ir komentarai atitinkami. Jei jums skanu- valgykit kaip norit, nors ir su vyšnių uogiene :)
@:))
vietoj folijos
Buvo paskutinis kartas kai ziurejau radzeviciu
@Budelis
žiūrėti?
tiktu bent koks slamstas svarbu kad stovejo prie lasisos
@ko gero
kuriam is ju?
normaliam žmogui bet kuris ju gaminys , greita mirtis
2 snaiperiai, vienas aklas kitas zvairas...
Kokiu dar nesamoniu pasiulys "izymybes" - degradu portalu "zvaigzdes"??? Skaniausia ir naudingiausia lasisa,- arba sudyta arba saltai rukyta.
daugiau nežiūrėsiu ir Radzevičiaus,proto reikia turėt
REKLAMA
REKLAMA
Lauryno Suodaičio lašišos receptas nustebino Vytarą Radzevičių: tokio derinio jis dar negirdėjo