Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
O kas moka kaimiškos šaltibarščius pagaminti...
Tobuliausi saltybarsciai tai mano tobulumas slypi dviejuose ingrediantuose kokiuose nesakysiu sukit galvas velniai
Gaminant šaltibarščius pirmiausia reikia supjaustyti agurką, svogūnų laiškus, krapus ir įbėrus druskos gerai patrinti visus žalumynus mediniu šaukštu, kad išsiskirtų sultys. Tik tada dedami burokėliai, jefyras, jogurtas ir tt Skanaus
Nuo karščio visiems "stogas nuvažiavo". Visų šaltibarščiai-tobuliausi... Grafomanija kažkokia
O kur kiaušinei virti?
@Algirdas Su kiaušinEIS neteko nei gamint nei ragaut(kiašiniai naudojami)
@Saul Su KIAšiniais irgi neteko :)
kefyras? nera kefyo yra tik produkto imitacija ...sovietu laikais kefyras grietine(indelis) ...druska burokeliai agurkas krapai (skonio reikalas )plius pildavome virinto vandens ....
@jonis Senoviniai saltibarkcia..nei jogurtu nei nieko.....kefyras burok...svog.laiskai....krapai..kiausinis..ir megstu daug agurku...jei per tirsta truputi vandens....super....nedarykit is senu receptu naujoviu senas receptas skaniausias...nieks manes neitikins kad naujove skanesne.....ne....senas receptas skaniau
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų