Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
reklaminį straipsnį gautas honoraras ir procentai iš aliejaus gamintojų leidžia daktarėliui nusipirkti AmWay aliejų.
@Už Uždarbiauja daktarelis iš reklamos.
straipsnis. Ne kitaip. Gavus už jį honorarą, AmWay aliejus tur būt įperkamas.
dabar rasti nerafinuotą aliejų? Jei nerafinuotas, tai dezodoruotas ar aromatizuotas. Nieko gryno.
@O kur dalykas, kurio ilgiuosi iš sovietmečio laikų - natūralus, nerafinuotas ir nedezodoruotas saulėgrąžų aliejus. Tada kitokio ir nebuvo, bet pakuotė - sveikiausia - tamsaus stiklo buteliai. Gal ir turėjo specifinį kvapą, bet jame keptos žuvys ar bulviniai tarkiniai blynai - super skonį iš vaikystės prisimenu. Su dabartiniais perdirbtais chemizuotais aliejais taip nesigauna...
@Vienintelis Tokio ir dabar yra, Vilniaus nerafinuotas.
@Lll nerafinuotas ir nedezodoruotas? Yra ukrainiečių gamybos nerafinuotas aliejus, bet jis dezodoruotas. Pabandžiau - nesusižavėjau, daugiau jo neperku.
@O kur Paveikti chemijos gamybos procese yra rafinuotas arba dezodoruotas aliejus. Sveikiausias yra nerafinuotas šalto spaudimo aliejus,kuris chemija nepaveikiamas.Maistą sveikiau virti, o ne kepti.
Neturalus taukai
Tegul eina šikt tokia žin.... priemonė
Šiaip tai iš alyvuogių aliejų retai kuris tinka kepimui, tad kam tas daktarėlis čia vėjus mala...
@Jo daktarėlis: yra grynas alyvuogių aliejus, kepimui netinkamas, ir yra alyvuogių aliejus kepimui (dažnai sėklų išspaudų) .
Deja, bet tai tiesa. Todėl aš perku internetu iš kompanijos Amway. Gaunu pačios kompanijos garantuotą šalto spaudimo (exstra virgin) alyvuogių aliejų ir aukščiausią kokybę.
@Aidas
Kainikė tai kosminė
@Aidas Džiaugiuosi kad gali sau leisti prabangą o ką daryti vienišam pensininku ?
@Aidas 100% šalto spaudimo alyvuogių aliejus yra vartojamas šaltiems patiekalams arba vartoti kaip papilda viena patį po šaukštą kasdien. Jeigu ant butelio rašo alyvuogių aliejus ir tinka kepimui tai ten melas ir joks alyvuogių aliejus, nes kaitinant jis praranda visas naudingas medžiagas ir tampa kenksmingas
Alyvuogių aliejus kepimui netinka. Nelaiko temperatūros, nebent lengvai apkepinti daržoves. Saulėgrąžų aliejus- nuodas. Praktiįkai, vien omega 6 riebalinės rūgštys, kurios sukelia vaskulitą (kraujagyslių uždegimą), nuo ko kyla cholesterolis. Pigiausias ir geriausias variantas rapsų aliejus. Brangesnis ir geresnis- kiaulienos taukai. Ir tikrai, maistas skanesnis. Dabartinės fifos, net bulvinius blynus kepa alyvuogių aliejuje.
@Senis Tikrai ne visi alyvuogių aliejai tinka kepimui. Patartina vartoti 0,3 rūgštingumo (Amway) aliejų, bet svarbu, kad jis ne tik toks parašytas būtų, bet ir tikrai būtų tokios kokybės. :)
@Senis GMO (Lietuvoje - 93%, JAV - 95%, gal daugiau). Neraliai atrodo, kad gaminant aliejų iš tokių rapsų, jis staiga pavirstų super sveiku produktu.
@Senis Kepant ant rapsų aliejaus yra specifinis skonis, kurs nepatinka, o Kepant ant taukų smirda.Renkuosi gruzdintuvę be riebalų.
Niekas nepastebėjot kiek alyvuogių aliejus dabar subrangęs? Siaubas!
@c nepastebejau.
Kokį įperka eilinis žmogus ir dar gerai jeigu įperka ant tokio ir kepa o pezėti gali tik tie kurie labai daug uždirba
@Šeimininkė Tamsta esate tokia biedna, kad net bulves ant vandens kepate?
@Konteinerinis Aš išvis nevalgau keptų bulvių tamstos žiniai
@Konteinerinis Uztat sveikiau butu negu ant kokio saulegrazu brudo
O norim švarių kraujagyslių
O norim švarių kraujagyslių
@Konteinerinis Amerikonai jau prieš 20 metų ar seniau kiaušinienę kepė ant vandens/kurie riebalų vengė kaip baubo.O lietuviui maistas be riebalo taigi neskanus,prėskas,mums reikia riebalai+cukrus ir riebalai+druska,baltymus apipilant riebalais.Nuo aliejaus kaip užsikelia cholesterolis dar jaunam amžiuj,tai visą likusį gyvenimą jo nebeįmanoma numušt.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų