Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Po varškės valgymo užkietėja viduriai.Ar tai normalu?
Rekomenduojama kasdienė druskos suvartojimo riba yra 1 500 miligramų - tai yra labai pasenusi informacija. Pagal JAV mokslininkus, pagal Ukrainos mokslininkus ir pagal mokslų daktarą Vytautą Stonkų sveikatai palaikyti reikalingas žymiai disesnis druskos kiekis. . Nusipirkti varškės pagamintos iš rauginto pieno neįmanoma, nes varškė net ir pas ūkinikus pagaminama greičiau kaip per 10 valandų. Todėl, kad karvės melžiamos kas 12 valandų ir iki sekančio melžimo pieno rezevuarai ir pieno produktų gamybos cechas turi pasiruošti priimti naujai pamelštą pieną. Iš nerauginto pieno pagaminta varškė duoda mažai naudos, žalos tikriausiai daugiau...
400 miligramų (0,4g) natrio chlorido yra 400g varškės, sveikam žmogui per dieną iki kelių gramų druskos nepakenks. Priešingai, žaliavalgiai atsisakę druskos suserga. Pavalgę riešutų ar sėklų vemia, nes esant chloro trūkumui organizme neišsiskiria reikiamas skrandžio rugščių kiekis, prakaitas pasidaro nesūrus.
Pramonėje beveik visa varškė su transgliutaminaze. Kas čia gero?
Gal čia reklama? Daug kas nebe įperka varškės??? Šiaip geras produktas, bet geros varškės brangybė!
Valgau 6dienas per savaitę pusryčiams su puse avokado, bet cukraligė islindo– tokia tiesa
Del cukraus kiekio kraujyje,nemeluoja..o tuo paciu ir del svorio metimo,bet vien pavalgyt varskes neuztenka,reikia balansuot visa mityba..
Kalcis trukdo įsisavonti magnį,varškė daug kalcio, prot pisimas
Varškė reikia pirkti iš tvarkingų ukininku
@Re Pritariu,kas valgo mano karvytės varške visi dėkoja
Tokį straipsnį perskaite visi pradės valgyti varske! Jei iš savo karvės pieno padaryta varškė,tai taip yra tiesos,bet iš prekybos centrų ,abejoju.
@Ra Prekibos centruose irgi yra geros varskes.Aisku inai brangi....
@Cadra kokia beraštė
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų