Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Tai kas, iš jų lieka po 40 min.virimo,verdu 15 min.įdomu rado stebuklą ,jaip virti cepelinus ,katra nenori šeimininkauti ir koldūnų neišvirs ,o kuriuos mėgsta šeimininkauti virtuvėje ,tai neatradimas.
Nepykite ,man juokas suėmė .
Nepykite ,man juokas suėmė .
kas cia nemoka ...jo i mesa jokio kiausu ,tarkiu daugiau nei virtu turi buti (jokiu manu ir tt)...i vandeni jokiu lauru lapu ir pipiru ..dar tu sunkiu galima ipilti i verdanti vandeni ,ne taip isileidzia cepakai ..irgi ismokau is mamos ,vat ...
Kodėl jie man visada atsiklijuoja?
@Aš2
tesla bloga padarai ,tarkiu turi buti daugiau ,nei virtu bulviu ..va cia ir yra menas nutaikyt teslos sudeti
@Aš2
Darau kartais ,puse ant pusės ir neatsiklijuoja ,tik minkštesni buna ,labai gerai reikia išmaišyti tešlą,galima ir 1 kiaušinį įmušti.
paskaitykite knygose jei nemokat daryti cepelinu.
I, TARKIUS DEDASI 1/3 VIETU, SILTU, MALTU, BULVIU,,,,,,
net cepelinu virti zmones nemoka, vat kokia sovietmecio galia.
I, TARKIUS DEDASI 1/3 VIETU, SILTU, MALTU, BULVIU,,,,,,
net cepelinu virti zmones nemoka, vat kokia sovietmecio galia.
@vetra
Prie ko cia sovietmetis ? Tais laikais zmones daugiau namie maista gamino ir daugiau mokejo. Dar pamirsai parasyti ,,rusai puola,,
@vetra
Dabar visi kebabus kemša.tada nebuvo
@vetra
ne tik puola, bet ir i,sitaise, cia mankurtais pasidare
Tai bent receptas.nieko naujo nesužinojau
Visų pirma, į maltą mėsą nededam kiaušinio, nes jis ketina kietina mėsą.
@We
Ka det, kad mesa butu minksta?
@We
Vandens į mėsą dedu.
Truksta dar vieno ingredento tešlai
Tobuli ar tiesiog klasikiniai cepelinai? Be to ispaustas sultis nereikai ispilti, o jose virti cepelinus. baaam - In your face!
REKLAMA
REKLAMA
Justina išdavė tobulų cepelinų paslaptį: išmoko iš savo mamos