Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kepimui naudoju zemes riesutu alieju ir nedaug - alyvuogiu rafinuota alieju. Avokado aliejus tiktu kepimui, bet jis labai brangus. Salotoms, tai nerafinuota alyvuogiu alieju
Jums smegenu nereik išmes?
gyventi 21amziuje, reikia turėti dr laipsni maisto pirkimuose. Faktas. Ant tiek visokio s...pilna kad net nežinai ką tie priedai daro...o kas idomiausia visu valstybiu tarnybos ir kontroles remiasi kažkuo...
Nuodusdraudzia pardavinet maisto prekkiu parduotuvej valsstybe ,jei kas labai peersigando .. Aliejaus nereik perkaitinti … ir viskam saikas .
Rimtai, kur valstybine maisto sauga?!
Tokius produktus, kurie netinkami i maisto parduotuves uzdraustu ir baudas skirtu, kad netinkamas produktas yra lentynose. Tada gal butu zmones apsaugoti. O dabar gi nevisi turi galimybe skaityti interneta ir dometis!
Tokius produktus, kurie netinkami i maisto parduotuves uzdraustu ir baudas skirtu, kad netinkamas produktas yra lentynose. Tada gal butu zmones apsaugoti. O dabar gi nevisi turi galimybe skaityti interneta ir dometis!
Tokį aliejų išmest iš maisto prekių Parduot ūkinių prekių parduotuvėj
Varijotai, kepkite ant lydyto sviesto. GHI
Saulėgrąžų aliejus yra geras produktas.
fui,tik rafinuoti..mūsų gyvenimui,berniuk,užteks naudoti kokį norim
ar gerai?kepsiu ant rusvo iš čiaupo bėgančio vandenuko,ar gerai?
REKLAMA
REKLAMA
Išmeskite tokį aliejų kuo greičiau: jis – organizmo nuodas