Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
NA JUS BAIKITE JUOKINTI SU TOKIAIS RECEPTAIS, STEBUKLAS MAT!!!!!!!
kaip slyksciai atrodo
Vargsiuke Audrute,neragavo tikru mano gentainiu
@Cepelinas
Tai nū rašyk receptą, o nesišaipyk
Vargsiuke Audrute,neragavo tikru mano gentainiu
@Cepelinas
Nu neverdu aš su raudonos mėsos iškrentančiu gabalu...pirmą kartą studente būdama valgykloje prapjoviau iškrito raudonos mėsos guzas...issigandau... Mama suvslkietė vusads mėsą pakrpindavo,permaldavo,kiaudinių druskos dar tarkių... Vat tada tai cepelinai!
@Cepelinė
Aš irgi suvalkietė. Ten tikri cepelinai tik iš maltos mėsos. O iš virtos maltos mėsos cepelinai darosi tik iš virtų bulvių ir krakmolo. Tai klasika kaip turi būti. Bet kiekvienas daro kaip jam skaniau. O foto cepelinai baisoki. Nekelia apetito. O dar vištiena bei krakmolas į vandenį nesuprantama kam.
@Cepelinė
Kažkas ten buvo ne taip. Dedant maltą mėsą , išvirus niekada nebūna raudona.
Išdavė skaniausių cepelinų receptą: „Norite skanių ir minkštų? Rašykitės“