Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Silke ne maistas,jos nepavalgysi sočiai,tai užkandėlė.
Šlikšti silkė pataluose.. Niekada nevalgau tiurlės..Silkę galima valgyti su mišrainėę įvairią,ir įvairiai ,bet neturi buti viskas sumaklinta vienoje vietoje,baisiau negali būti.Sike geriausia pirkti su galvomis arba filė be aliejaus .Nupirkus reikia paruošti marinata kad būtų galima išmarkinti ,po to tik daryti padažus , dėti prie mišrainių ,nuostabsus skonio gaunasi ir kietą silkė po marinato tampa.Ir prie pievagrybių su svogūnais pakepus tinka ,tokia silkė ir su pomidorų padažu .
degraduoti, kad ubagų maistą vadinti vakaro karaliene.
kaip suprasti-isdave,tai reiskia buvo kankinimai,tardymai,skandinimai su maisu ar kaip ,kas ka isdave,kam taip durnai rasyti,zurnalciaga
Kaži kokį, jums čia chemijos prifarširuotą žuvį jums siūlo rimi.......

Žuvis sūdyta su galva nedorota iš tam skirtų žuvies parduotuvių. Pirkti tik žiemą, ir tik naujai atvežtą iš tiekėjų. geriausia susižinoti kada veža prekes ir susidraugauti su parduotuvės darbuotoju. Yra veiklos išdoroti, paruošti ir viską pateikti pataluose, bet jus tikros silkės neragavot , jei būtent tokios veiklos nenuveikėt.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų