Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
„Man atrodo, kad nereikėtų tik kritikuoti. Juk svarbiausia – kad būtų skanu ir kad pilvas sotus, o ne vien tik graži išvaizda.“
Sutinku visiskai.Padaro ant virsaus is sūrio bkyna ir tvarka.Negi paciam virėjui nemalonu būtų,kazka kitaip padaryti,įdomiau.Ir valgosi kitaip tada,kai estetiskai patiekta,netikėliai ir tiek.Šiaip tai savininkai turi reikalauti.Kitoje kavinėje,kur buvo parodyta,kaip pavyzdinė tikrai gražiai patiekta.
Ar nenusibodo,kad pradedare visus straipsnius taip pat: nevyniojo į vatą?
Jau tam pirmame "restorane" tai baisiau nei baisu
Įdomu kokius komentarus apie šiuos restoranus pateiktu maisto kritikas Andrius suprantate kuris
Kažkaip katinas su katiline nebeskkiria kur valgykla,kur restoranas,kur kavinė ,kažkaip suplaka į vieną lygį jei aš einu į valgyklą tai aš nesitikiu gero interjero ir patiekalų restoraninių nes tie ,kurie eina į valgyklą jie nevalgo neii smirdančių midijų ir nori greitai pavalgyti už tai ir serviravimas skiriasi
...o as ir nezinojau, kad yra sventu o ne s ieziu kopustu sriuba....
Riebus asilas, o ne katinas
Šiaip tai "Pas Prancišką" šeimininkė yra (ar bent jau buvo) p. Pranciška. Prieš porą dešimtmečių save pozicionavo kaip Kauno grietinėlės balių vieta, pretendavo į aukštesnį lygį. Deja, metai bėga, blizgučiai nubyra ir lieka tik kažkada šlovingų dienų pelenai...
Bankrutuoja tik tos maitinimo istaigos kur neskanu,prasta aplinka ,interjeras.kur skanu ten visad bus lankytoju.
Išbandęs dienos pietus 3 Lietuvos vietose žodžių į vatą nevyniojo: tai mato visi, bet garsiai nesako