Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Man tai suėmė juokas, darau mišrainė nuo dvylikos, bet dedu marinuota arba rauginta agurką.
Pirmą kartą mišrainę valgė.kiek tau metų?
Naujiena atrado ,vietoje svoguno porą,o vietoje rauginto agurk.šviežią ir išrado dvirati.
Niekuo sau pasakė naujieną mišrainė kaip ir visi darome
Ir kuo ji skiriasi nuo anis? Kad agurkas šviežias? Aš visada dedu ir rauginto ir šviežio,tikrai prajuokinat kartais
O kur tas naujas receptas? Čia kad vietoj paprasto svogūno porą supjaustė? Nu labai juokinga
Manau šviežias agurkas ir poras suteikia „lengvumo”, įprastai dedame marinuotus ar raugintus agurkus. Pabandysiu. Ačiū
Teisingai. Nei lengvumo nieko. Pasiūlymas vartoti grietinę vietoj majonezo.
Ir vel nesamones raso geriau apie Adele dar pafantazuokit
ja
REKLAMA
REKLAMA
Išbandė kitokią baltos mišrainės versiją: ši – gaivesnė ir lengvesnė