Porcijos 10. Užtruksite apie 10 min + laikas, kol agurkėliai marinuosis. 1 kg agurkų; 1 v. š. garstyčių grūdelių; 6 v. š. sweet chilli padažo; 2 v. š. druskos; 30 g petražolių; 2 v. š. obuolių acto; 1 a. š. čili dribsnių; 3 skiltelės česnako.
Greitas agurkų marinatas
Agurkus nuplauname, nupjauname galiukus ir perpjauname pusiau išilgai.
Į dubenėlį dedame smulkintas petražoles, beriame druską, čili pipirų dribsnius, garstyčių grūdelius, pilame actą ir sweet chilli padažą.
Gerai išmaišome. Supilame marinatą ant agurkų, dedame smulkinto česnako ir gerai „įmasažuojame” agurkėlius.
Uždengiame, galima prispausti kažkuo sunkiu, bet aš taip nedariau. Paliekame per naktį, bet galima valgyti jau po kokių 6 valandų.