• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Norite skanių kotletų? Tuomet gaminkite juos su pievagrybiais. Ir visai nesvarbu gaminsite juos iš kiaulienos, vištienos ar kitos maltos mėsos. Gardūs pietūs ar vakarienė – garantuoti“, – sako recepto autorė Audronė.

„Norite skanių kotletų? Tuomet gaminkite juos su pievagrybiais. Ir visai nesvarbu gaminsite juos iš kiaulienos, vištienos ar kitos maltos mėsos. Gardūs pietūs ar vakarienė – garantuoti“, – sako recepto autorė Audronė.

REKLAMA

Reikės: 0.4 kg. maltos kiaulienos, 5 pievagrybių, 1–2 svogūnų, 1 kiaušinio, prieskonių maltai mėsai, pipirų ir druskos, džiūvesėlių , sviesto, aliejaus kepimui.

Keptuvėje su sviestu ir šlekeliu aliejaus pakepinau mažais gabaliukais pjaustytus pievagrybius ir svogūnus (galite pakepinti kartu ir tarkuotą morką).

Į maltą mėsą (faršą) sudėjau apkeptus pievagrybius, įmušiau kiaušinį, pagardinau prieskoniais. Iš paruoštos masės formavau kotletus, juos pavoliojau džiūvesėliuose ir iškepiau keptuvėje su su šlakeliu aliejaus.

Prie šių kotletų tiks bet koks garnyras pagal jūsų skonį, o aš pasirinkau bulvių košę su šviežiomis salotomis. Paprasta. Greita. Skanu.

Šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų