Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Mes nuspaudžiame tarkius, dedam išplaktus kiaušinius, druskos ir būtinai pieno
Čia jau ne tikri bulvyniai tarkuoti blynai,senovėj jokio fermentinio sūrio niekas negurėjo ir į tarki nedėjo
Tai cia jau ne tikri bulviniai blynai nemaisykit!!!
Prie ko sūris? tarkuotų bulvių blynuose?
Kam tie miltai?
Kam tie miltai?
@Janina
Miltus deda kai būna per skystos bulvės pav.šviežios vasaros pradžioje,kai kuriose šalyse bulvės yra labai vandeningos.
Aš seniai taip blynus kepu. Sutarkuoju burokine, įmaišau kiaušinį, sūrio (nebūtinai) - ir kepu. Miltų nededu.
@V
Va sūris tai ne į temą, kai iškepti blynus juos reikia valgyt su varške sutrinta su česnaku,su kastniu, arba su gtietine
REKLAMA
REKLAMA
Gardūs bulviniai blynai pagal Liuciją: taip gaminti išmokė mama