Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Jus Andriau gal kokius mokymus vedate,dalinates savo sunkiu žiniu bagažu?Manau kekvieno konditerio(ne tik pradedančio)svajone nors truputi pasisemti iš jusu.
@Anonimas
Kolkas nevedu mokymų nes man atrodo kad dar nesu pakankamai pats įgudęs, bet niekada negaliu patarimų iš to ką žinau ir moku. Konditeriai UK, FB puslapis, kreipkitės,kuo galėsiu tuom padėsiu.
@Andrius
Mokymus? Neužpykti, bet jūs net nesugebate tulpės suklijuoti ant torto. Prastas tas meistras, kuris bijo kritikos. Deja, jūs kritikos, matomai, mažai gaunate, ir įtikėjote, kad esate tikras specialistas. Didelė klaida, neduodanti jums tobulėti, žvelgti blaiviai į savo klaidas, mokintis iš jų. Nes nesate savikritiškas. Palinkėčiau jums atsižvelgti į tai rimtai, pažvelgti į save iš šono, kritiškai įvertinti save, tiesiog daryti išvadas. Sėkmės tobulėjant.
Andriukas tu maladec nors tave ir pazystu tortai jo nuostabus kaip ir tu
Labai nemalonus vyriškis bendraujant, išsilavinimo stoka, chamiškumas, grubumas matosi iš karto. Tortai tikrai nėra nuostabūs. Grubūs, su daugybe puošimo klaidų, skonis irgi nenustebino. Biskvitinės bandos ir tiek. Tikrai tarp emigrantų yra žymiai gabesnių. Nors save skaito pažengusiu kepėju. Deja, taip nėra. Linkiu tobulėti ir tobulėti. Gal kada nors, nors abejoju.
@Rita
Kaip jums negeda,kaip jus taip rašote apie konditerijos nepabijokim to žodžio guru,Namuose net įsirenge konditerijos “cecha”savomis rankomis.Jo tortu atvaziuoja is tolimu Anglijos kampeliu iš Londono,nes ten niekas net panašiu tortu i jo šedevrus nekepa,gal kepa bet dekoravimu neprilygsta, iš Peterborogh nes ir cia tie kepejai tokie savamoksliai ir tiek konditerijos kursu nebaige kiek Andrius.Ir jai vežasi tortus i Belgija tai viska pasako…Su šokoladu labai norejo dyrbti ir tik didelemis pastangomis dyrba,ar jus gal akla nematote šokoladiniu dekoraciju?O koks torto pjūvis,truksta žodžiu,vism placiam intenete nesu to mates.Apie šį meistra galima rašyti ir rašyti…
@Linas
Matomai ir jūs palaikote mano nuomonę, kad tai didysis konditerijos Guru! Jei jau net iš Peterborough atvažiuoja. Londonas apskritai tyliai sėdi kamputyje. O vinių vinis man tai tortas su varžtu! Turbūt savaitę dirbo prie jo. O cechas. Dieve, dieve, iš kur pas žmogų tiek valios, įkuriant konditerijos cechą namuose. Net kelios spintelės, stalviršis yra. Tai jau cechų cechas! Vienintelis UK! Keista, kad dar koks geriausias Londono restoranas nepasiūlė gaminti jam skanėstus. michelin. Beje, jei neklystu, buvo gerb. Andriaus bandymas savo tortus rodyti michelin star chef puslapyje. Kadangi visi buvo apakę nuo Varžto grožio, iš pavydo net Like nedėjo. Ir matyt Guru nutarė, kad Michelin jam ne lygis. Rašau ir ašaros byra. Norėčiau pasisemti idėjų, patirties iš gerb. Andriaus, bet kad man, liaudiškai kalbant, rankos auga ne iš tos vietos tokiems kepiniams. Gal kada nors. Gal. Viltis miršta paskutinė. Eisiu geriau vaikams blynų iškepsiu, bent jau tuos moku.
@Rita
Matyt esate konditerijoje daug pasiekusi kad tiek kritikos dėl puošibos, nesakysiu kad viskas idialu, viską pats matau, žinau kur padarytos klaideles, taip klaideles. Gal galima būtų pamatyti Jūsų gaminius, jei nesunku? Skonis sakote nenustebino? Gal per daug tykejotes arba tas desertas buvo skirtas tiesiog ne Jūsų šventei bei ne Jūsų skonių prioritetams ? Kad yra gabesniu tai net nėra ko ginčytis, žinoma, aš niekada savęs nelaikiau kažkuo išskirtiniu, tik noras yra sukurti kažką kitokio, ar tai darau,ne man spręsti. Kalbant apie bendravimą, labai nustebau suzynojes tai iš Jūsų, grubus,chamiškas ir tai matosi? Oho Jus net iš nuotraukos galite nuspręsti apie žmogų bei jo bendravimą? Ar tariausi su Jumis? Prašau ,paviešinkite tai jei tai buvo chamiška ir grubu iš mano pusės. Ačiū už palinkėjimą tobulėti, pasistengsiu, žinoma ne dėl Jūsų, tik dėl savęs.
@Andrius
Labas,Andriau. Ačiū už atsakymą. Pabandysiu iš eilės.
Nesu nieko pasiekusi konditerijoje.
Tai ne klaidelės, o Klaidos. Turiu draugių, kepančių, ir būtent jos atkreipė dėmesį į tai. Ir tikrai, daug tiap liap.
Galiu tik skanių blynelių foto parodyti.
Skonis nenustebino praktiškai nė vienos svečio. Suprantu, kad nėra malonu girdėti kritiką, kai aplinkui visi sako priešingai. Bet tai tiesa, kad ir nemaloni.
Noras sukurti ir bandyti kurti tai du skirtingi dalykai.
Bendrauti su žmonėmis jums reikėtų tikrai pasimokinti. Teko neseniai bendrauti su Jumis, trumpai. Deja, būtent tokį įspūdį palikote. Nuoširdumo nulis, tik stengimasis įtikti, patikti. Pasirodėte labai nemalonus žmogus. O konditeriai, gaminantys saldumynus, mano manymu, turi būti nuoširdūs, geri žmonės. Kažkaip nesiderinate jūs prie konditerijos. Čia ne mano vienos nuomonė.
Ne visi žmonės, tame tarpe ir pažįstami, nori gadinti santykius dėl to. Todėl užmerkiamos akys į tai.
O jūsų chamiškumas vėl išlindo paskutiniame sakinyje. "Tobulėsite ne dėl Jūsų, o dėl savęs". Šeip tai tobulėjama dėl klientų. Štai jums ir atsakymas.
Geros dienos.
Nesu nieko pasiekusi konditerijoje.
Tai ne klaidelės, o Klaidos. Turiu draugių, kepančių, ir būtent jos atkreipė dėmesį į tai. Ir tikrai, daug tiap liap.
Galiu tik skanių blynelių foto parodyti.
Skonis nenustebino praktiškai nė vienos svečio. Suprantu, kad nėra malonu girdėti kritiką, kai aplinkui visi sako priešingai. Bet tai tiesa, kad ir nemaloni.
Noras sukurti ir bandyti kurti tai du skirtingi dalykai.
Bendrauti su žmonėmis jums reikėtų tikrai pasimokinti. Teko neseniai bendrauti su Jumis, trumpai. Deja, būtent tokį įspūdį palikote. Nuoširdumo nulis, tik stengimasis įtikti, patikti. Pasirodėte labai nemalonus žmogus. O konditeriai, gaminantys saldumynus, mano manymu, turi būti nuoširdūs, geri žmonės. Kažkaip nesiderinate jūs prie konditerijos. Čia ne mano vienos nuomonė.
Ne visi žmonės, tame tarpe ir pažįstami, nori gadinti santykius dėl to. Todėl užmerkiamos akys į tai.
O jūsų chamiškumas vėl išlindo paskutiniame sakinyje. "Tobulėsite ne dėl Jūsų, o dėl savęs". Šeip tai tobulėjama dėl klientų. Štai jums ir atsakymas.
Geros dienos.
@Rita
Pastebėjau, kad nelabai skiriate konstruktyvios kritikos nuo pagiežos išliejimo. :)
Labai lengva kitą žmogų "kritikuoti", tad jei yra sunku surasti savyje objektyvaus konstruktyvimo, gal geriau tiesiog visai neskaityti Jums akivaizdžiai nepatinkančių straipsnių? :)
Labai lengva kitą žmogų "kritikuoti", tad jei yra sunku surasti savyje objektyvaus konstruktyvimo, gal geriau tiesiog visai neskaityti Jums akivaizdžiai nepatinkančių straipsnių? :)
@Daiva
O pagal jūs geriau kelti į padanges, nors iki jų toli kaip iki mėnulio? Prastas tas meistras, kuris bijo kritikos.
@Andrius
Beje, pasimokinkite lietuvių kalbos rašybos. Tas irgi išduoda jūsų išsilavinimo lygį. Ne dėl savęs. Dėl kitų.
Dar kartą geros dienos jums
Dar kartą geros dienos jums
@Rita
Kiek liūdna, kad pasaulyje yra tokių piktų ir nelaimingu žmonių kaip Jus ,linkiu nuoširdžiai Jums rasti laimę,ten kažkur giliai pasislepusia ...
Geros dienos ir Jums...
Geros dienos ir Jums...
@Andrius
Ačiū už palinkėjimus. Deja, nepataikėte su atsakymu, kad ir kaip ir bandžiau jums pasakyti. Jūs nesate savikritiškas žmogus, tikite, ką kiti sako apie jus. Kad ir kaip gaila, bet tikrai esu laiminga, nes manęs nesupa tokie, kurie tik nori įtikti, nori tik būti tik "teigiami" žmonės. Taip nebūna, patikėkite. Mano aplinkiniai žino, kad negali prieiti prie manęs su veidmainystės kauke. Nes tas akivaizdu. Gal būt jums tas nėra suprantama. Užuojauta dėl to. Pasakyčiau, kad tai ateina su amžiumi, bet matomai jau jums nebeateis tai. Dėl piktumo. Nesu pikta, patikėkite. Esu tiesiog tiesmukiškas žmogelis, kuris drėbia tiesiai į akis tai, ką mato. Matomai tokių irgi mažai sutikote savo gyvenime. Gaila, gal tokie, kaip aš, būtų atvėrė jums akis. O laimė....laimė...kas tai... aš esu laiminga, nes aš esu aš. Man nereikia pagyrų iš FB grupių, kokia nuostabi esu. Reikia stovėti tvirtai ant žemės, o ne tikėti tuo, kas nėra realu. Virtualus pasaulis nuo realaus skiriasi kaip diena nuo nakties. Jei bent mažumą susimastytumėt, perskaitytumėt, ką parašiau ir tai suprastumėt, tikiu, kad po kelių metų iš jūsų gautųsi geras konditeris. Bet ne dabar, ne su tokiu mąstymu.
Rankomis kuria? Kuo dar galima kurti? Isomiai parasote, aciu. Swkmes kurti jums.
Tortai dėl grožio,bet ne dėl valgymo.
@Ona
Kodėl taip manote? Visos dekoracijos iš kokybiško šokolado, uogų ar vaisių intarpai pagaminti iš šviežių, termiškai apdorotų ( kompote/konfi ) ... Viskas valgomą, išskyrus padėklą ir dėžė :D
Bravo sunau.Telaimina tave Dievas.mama
Turedamas toki talenta turejo mokytis konditeriu ir dirbtbtobulet o ne vistas darkyt
Zmogus yra menininkas ir turejo is karto siekt aukstumu mokytis
Zmogus yra menininkas ir turejo is karto siekt aukstumu mokytis
@Xxx
Saunuolis Andrius,uzsakeme 3 tortas pas ji ir likome labai patenkinti
Vyras Šaunuolis, pagarba. Sugeba vienetai taip gražiai, subtiliai. Pagarba Jūsų talentui.
@Rita
Nuoširdžiai dėkoju Jums už gerą žodį, nors neskaitau savęs talentingų, bet stengiuosi sukurti kažką kitokio,man asmeniškai sunku spręsti kaip man sekasi, per daug kritiškas esu sau.
@Andrius
Sėkmės, galvą aukštyn ir pirmyn, tik į priekį. Negatyvią nuomonę atmeskit. Sėkmės.
Saunuolis jus esate...koks grozis,koks dizainas tortu,spalvos..ir net kvapas jauciasi ..Sekmes ir pirmyn..juk uzsakymai,vaikams,gimtadieniams,baliams...ir aplamai veliau galite atsidaryti mazute parduotuvele..Na,ziurekite jus patys,kaip patogiau ir geriau.SEKMES !..Sidnejus.
@Pagarba..
Nuoširdžiai dėkoju Jums už gražius bei draugiškus palinkėjimus, tykiuosi vieną dieną pavyks atsidaryti mažutė parduotuvėlę.
REKLAMA
REKLAMA
Emigranto Andriaus kurti tortai atima žadą: buvęs sandėlininkas rankomis kuria šedevrus