Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kad blynai būtų traškūs,nereikia nei mėsos,nei džiovintų žolių,o cheminį vit.C puikiausiai pakeičia sutarkuotas svogūnas.Tarkių nebūtina gniaužyti rankomis.Pakanka sudėti į sietelį ir nuvarvinti skystį,o nusėdusį krakmolą grą žinti į masę.Truputis druskos,pipirų,saikingai aliejaus ir kepkite traškius blynus į sveikatą.
As kepu tik be mesos su sudytos lasisos padazu su gritine krapais cesnako viska sutrinti dedu salia blynu skanu
Valgo nesveika maistą kandidatai į poliklinikas
Su majonezu,be krienu,galima valgyt? A,o koki majoneza rekomenduotumet?
Nuodu kruva! Krakmolas, majonezas! tai bomba! neeskit gaidziai
Gamint nemoka, o moko kitus. Tinklarastis- tikras jovalas.
Viskas priklauso kokias bulves naudojam.Išaugintos be trašų ir blynai traškus.
@Artūras
Nekalbėkit nesąmonių jei neišmanote
Ot paslaptis,visą laiką kepu traškius blynus
REKLAMA
REKLAMA
Edita atskleidė traškių bulvinių blynų paslaptį: džiaugsis visa šeima