Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kodėl reikia peikti iškart kartais sena yra nauja ir skanu. O šiais laikais viską perka pagaminta. Tad išbandyti patiems reikia
Nesąmonė
Visada dedu virtų bulvių, tuomet cepelinai būna minkštučiai ir labai skanūs.
@Birutė O aš vietoj virtų bulvių dedu varškę
Visad dedu virtų bulvių,tuomet cepelinai nebūna guminiai
@Ona Tikrai taip.
Blet koks stebuklas
Pirmiausia, tai krakmolas sveikatos neprideda, antra taip verda ir "garsieji Karmelavos restoranai" garantija , krakmolas neleis suirti masei
Jokio krakmolo niekada nededu. Eilinis receptas. Dar gerai , kad virtu bulviu nededa
Aš į bulvių tarkius idedu krakmolą
Pasidrekink rankas vandenyje ir prilips viskas(blogam šokėjui ir kiaušiai maišo)

Aš visada taip verdu

Skaitomiausios naujienos




Į viršų