Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kodėl reikia peikti iškart kartais sena yra nauja ir skanu. O šiais laikais viską perka pagaminta. Tad išbandyti patiems reikia
Nesąmonė
Visada dedu virtų bulvių, tuomet cepelinai būna minkštučiai ir labai skanūs.
@Birutė
O aš vietoj virtų bulvių dedu varškę
Visad dedu virtų bulvių,tuomet cepelinai nebūna guminiai
@Ona
Tikrai taip.
Blet koks stebuklas
Pirmiausia, tai krakmolas sveikatos neprideda, antra taip verda ir "garsieji Karmelavos restoranai" garantija , krakmolas neleis suirti masei
Jokio krakmolo niekada nededu. Eilinis receptas. Dar gerai , kad virtu bulviu nededa
Aš į bulvių tarkius idedu krakmolą
Pasidrekink rankas vandenyje ir prilips viskas(blogam šokėjui ir kiaušiai maišo)
Aš visada taip verdu
Cepelinų receptas pagal Audronę: „Joks kitas receptas man neprilipo“