Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Iš nuotraukos neatrodo gražūs, o gal skanūs, pabandysiu pasigaminti, sužinosiu.
Vien paziurejus,neskanu.Juodi kazkokie.Vit C ir virtos bulves daro tobulo vaizdo ir skonio cepelinus!
Nieko čia skanaus ragauta. Į cepelinų masė įdėkite sauja varškės ir truputį aplink visą masę apiberkite manų kruopomis, nuo varškės niekada nepajuoduoja, o manų kruopos išpučia dideli cepa padaro. Šitą receptą sužinojau dar būdama jauna dar 1980m, iš kaimines inai buvo kilus nuo Marijampolės sakė pas juos krašte nuo senų taip visi gamina. Labai skanus Cepelinai gaunasi Tik nereikia niekada labai smarkiai išspausti tarkiu, o jei jau užspaudė viriskas ranka stipriau, tai biski tarkiu vendeneli atgal supilti į tarkius nedaug matisite pagal minkima.
Nesamone tik nuvarvinti tarkius taip kepami blynai redakcija turetu atrinkti visokiu vireju rasliavas
Pritariu, kad nebus tokie minkšti ir skanūs kaip tradiciniai.
Pritariu.
Kaip kam patinka, taip ir gaminasi cepelinus.
Ir as pritariu, kaip be virtu bulviu? Kas suris tarki? Kai kas deda miltus
Išrado dviratį. Bet ne visos žino, kad norint, kad verdant cepelinai neišsileistų reikia virti neuždengus puodo dandčio.
Viskas tas pats tik kitoj saujoj
REKLAMA
REKLAMA
Audronė išdavė minkštučių cepelinų paslaptį: receptą norėsis užsirašyti