Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Pasiklausiau aš tokių rašeivų ir užkasiau savo agurkų stiklainius į žemę 1 metro gylyje. Užpilti buvo šaltu vandeniu , 1ltr. vandens 1v.š. druskos ir įprasti prieskoniai. Kai po 3 męn. ištraukiau, jie buvo visiškai surūgę, plaukiojo laisvi inde, bet buvo skanūs ir taškūs. Taigi , daugiau į žemę nekasiu, tiesiog užraugsiu puode prislegiant, ir padėsiu į rūsį, manau, kad bus geriau
Ar vienam litrui vandens, ar vienam litriniam stiklainiui?
Ačiu, tikrai superiniai gavosi, pyliau šaltinio vandenį, ir šitaip paprasta ir skanus gavosi
Jau ir komentaro be burbejimo neparasot.Nepatinka nerauginkit.
fuflo cukraus deda mirti propaguoja ..matau be cukraus neapsieina niekas .. uztat jauni zmones ir mirsta..skanu bet nuodinga... daugiau tokiu nesamoniu nesiulikite..
Agurkų įraugti be cukraus nesugebat bet dalinatės receptu. Negražu...
Pasiimam šviežučiukų agurkiukų, įsidedam į lėkštytę ir peiliuku perpjaunam išilgai į keturias skiltelytes, tada su sumčiuku į dubenėlį prisidrebiam minimos košytės, dar įmetam kiaulytės šonkauliukėlių ar dešryčių, tada įsipilam gyvybės vandenėlio ir švenčiam pietukus. Ar nenusibodo mažybiniai vardeliai, rašeivėlės žurnatutės?
REKLAMA
REKLAMA
Audronė atskleidė tobulą agurkų rauginimo būdą: idealiai tiks prie bulvių košytės