Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Straipsni perskaityti iki galo, receptas putesiu gale
Nesuprantu kas čia kitaip, kad visi taip daro. Matyt nežino, kaip išgarsėti
Užmiršo virėjėlė kad reikia rūgšties truputį nes jai burokas virtas tai nerūgštus. O kur tas slaptas ingredientas.
Jau senų senovėje deda grietinę, tai čia ne naujiena. Paprastas receptas.
Aš tai , kai darausi arbatą , tai dedu cukraus.
@slaptas ingridientas
Tobulas receptas
aukštaitijoj, tai į šaltybarčius nigdi nedėdavo burokėlių.
@nigdy
Akštaitijoje valgydavo žalibarščius arba skaba putrę.
"PASLAPTIS" tik "rėkianti" antraštė, senų seniausias receptas!
@Skaitytoja
Regina Būtina krapus ir svogūnus sutrinti su druska kad paleistų aeomatą
@Klebono gaspadinė
Taip mociute ir man sakydavo sutrinti krapus su svogunais ir druska :) tai visada taip darau
@Klebono gaspadinė
Ir nepamiršti, triznos po saltibaršciu
Ei Audrone! Gal tu iš medžio iškritai?
Nobelio premija garantuota. Tik nesupratau, kur tas slaptas ingridientas? Tikriausiai burokėliai. TV3 komanda, ar Jūs neturit ką veikti?
Kam reikalinga dėti grietinę ,riebalai
REKLAMA
REKLAMA
Atskleidė tobulų šaltibarščių paslaptį: naudoja 1 slaptą ingredientą