Reikės: 100 gr. rūkytos kiaulienos gabalėlių, 1 šaukštas smulkiai sukapotų mairūnų, 100 ml grietinės.
Keptuvėje pakepinkite smulkintą kubeliais kiaulieną kartu su mairūnais. Apliekite cepelinus šiuo padažu ir įdėkite grietinės.
Reikės: 100 gr. šoninės, 1 svogūnas, pora šaukštų dž. baravykų, grietinėlė, pagal skonį druskos, pipirų.
Keptuvėje pakepiname šoninę, smulkintą kubeliais. Dedame smulkintus svogūnus ir vis maišant pakepiname iki kol suminkštės. Dedame išmirkytus ir apvirtus baravykus (galima ir kitus grybus naudoti), pilame grietinėlę, beriame prieskonius ir išmaišome. Pakaitiname kelias minutes ir tiekiame su cepelinais.
Ir dar, mano mėgstamiausias įdaras cepelinams yra... grybų įdaras.
Cepelinų įdarui reikės: 500 gr. grybų, 2 svogūnai, 100 gr. rūkytų lašinukų, 2 šaukštai džiūvėsėlių, 1 kiaušinis, šiek tiek druskos.
Grybus išvirkite. Grybus, lašinukus ir svogūnus sumalkite mėsmale arba labai smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsėliais ir druska. Gerai išmaišykite.
Man labai patinka šis įdaras.











































































































































































































































































































