Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Prie ko čia vokietija ,ten blynų iš vis nekepa .
zApPX6872sS
Tas kur "dirba po Vokietiją" vokietukams lakierkas blizgina, arba pampersus keitalioja
Nesamone dirbau vokieciu seimose 12 metu deda i tarkius tik miltu truputi svelniu pipiru ir truputi svoguno kitur net kiausinio nededa niekas kepimo milteliu ir surio tikrai nededa po visa Vokietija dirbau ir kaimuose ir miestose tokiu nekepa su suriu ir kepimo milteliais
@As
Bet , tikrai kepimo milteliai skonio negadina, tik jie bus labiau išsipūtę , pūresni, o plūtelė traški.
@As
Tai kai dirbsi ne po Vokietija, o Vokietijoj, tai pamatysi. Jei žmogus pasidalino receptu, reikėtų padėkoti už vargą, o ne parodyti savo nulinį intelektą ir nesamonėm išvadinti. Kas per žmonės veisiasi, tik kad kažką “apšikt” ar įžeist. Uždaryk snukį ir žiūrėk savo reikalų po ta visa Vokietija. Gal šalta po ja ir smegenys pašalo, užjaučiu.
REKLAMA
REKLAMA
Atskleidė superinį bulvinių blynų receptą: vertas 10 balų