Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Nuo kada valgome silkę per Kūčias su majonezu ar kiaušiniu. Tai ne tos vakarienės patiekalai.
Ech, atstovės! Ne blėnis rašykit, kaip lietuviui paruošt Kūčioms silkę, o parūpinkit tikrai skanių, riebių šviežių silkių. Receptais jau pasirūpinsim patys.
Dviratį. O silkė yra ir bus silkę, be pribambasų. Karšta bulvė, saulėgrąžu nerafinuotas aliejus, truputis acto ir svogūno. Nebeišsidirbinėkim iš neturėjimo ką veikt.
aisku silke tinka daug su kuo,bet nereikia issidirbineti,dar pasiulykit su manu kose ir pienu,ispudziai bus nepakartojami
REKLAMA
REKLAMA
Atskleidė skaniausius silkės receptus: užsirašykite šventėms