Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Laikant šaldytuve ji nekietėja. Ilgai išlieka šviežia.
Duona. Kokia dabar duona net gėda to zoodi vartoti.
Taip atrodo, kad tokie straipsniukai rašomi darželinukams.
Nieko naudingo nesuzinojau..nieko konkretaus..
Duona kepu šeimai pati, atvėsusią supjaustau gabalais sudedu į maišelius ir į šaldytuvą. Tik taip laikoma duona labai skani.
Kaune iki parduotuveje Partizanu gatveje maciau batona jau supelijusi, gerai, kad pirma karta paziurejau, o tai parsinesi namo ir tenka ismesti, deja.Straipsniai ilgi ko gero del uzmokescio, tad ir "trinami makaronai"
Anksčiau duona niekada nepelyljo,buvo laikoma saulėje,ką čia pievas rašo,jei nusiperki tai po kelių dienų supelija, oi batoną galima suspausti į kumštį,dabar duona nėra skani kaip anksčiau
@Tai Ar kepėjas ne laikas išmokti kepti natomis ir balta duona.kaip jie sugeba iškepti batoną kuri suspaudus galima 3 kasniais sukramtyti .o gal pagaminkite juoda ruginė, balta ir batoną. Bet iskepkite normaliai.
Tai parašykit tiesia šviesiai, o ne visa paskaita, žinokit neįdomu net skaityt
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų