Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kaip gailiuosi kad klausiau "medikų" patarimų - vengiau riebalų, laikiausi kitų rekomendacijų. Savo durnu pavyzdžiu labai pakenkiau artimiesiems, kurie turėjo lygiuotis į mane. Riebalų kenksmingumas ne tik kad neįrodytas, bet yra priešingai - be riebalų iš viso negali organizmas funkcionuoti, jei jų negauna, pats turi juos sintetinti. O tai sukelia priešingą efektą - vietoje liesėjimo labiau tunkama. Tas pats ir su cukrumi - jis yra organizmo kuras, jei sutrinka jo savireguliacija - mirtis. Todėl dabar, praėjus dešimtmečiams, viską valgau neribotais kiekiais ir esu sveikesnis nei 30-40 metų laikotarpiu - niekuo nesiskundžiu, ir geriau būti viską galinčiu, nors ir trumpiau gyventi, nei amžinai vegetuoti - jei kažką veiki, daugiau rizikuoji. Lovoje nepatirsi autoavarijos, nenukrisi nuo kalno, bet ir nieko nepatirsi.
@huilnbghy
Visą gyvenimą žinojau, kad riebalai būtini smegenims maititintis, žinojau, kad kiaulienos riebalai patys tinkamiausi kepimui, dar naudojam sviestą, saulėgrąžų ir sėmenų aliejų. Niekada neklausau jokių ale mokslininkų ir profesorių patarimų ir jaučiuosi gerai visada, o tie visi aiškintojai seniai nebeaišku kam jie dirba.
Kiek nori tiek ir galima.
REKLAMA
REKLAMA
Atskleidė, kiek mėsos galima suvalgyti per savaitę: įsidėmėkite