Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Anksčiau buvo nerafinuotas aliejus ir tikras cukrus, o lašinius ir mėsą ne kiekvieną dieną valgydavo. Žuvis būdavo tik šviežia, ką tik sumeskeriota ežere, dar raugindavo ne tik kopūstus, bet ir grybus žiemai. O kur dar uogos šviežios, savo daržo daržovės, tai ne dabar. Močiutė gyveno beveik iki 100 metų. Tais laikais negirdėjau, kad tokie jauni mirtų.
@Danutė ė
bl bl.. istorijų kūrėja:))))
Musu senoliu laikais kiaules be chemijos augino daug valge raugintu kopustu ir gyveno ne 65 m o daugiau, dbr viskas chemija auginama.
Tik pamirso pamineti, kad kol tie cadiai atkelkiauja pas mus ant stalo, chemikalais purskiami be sustojimo.
Atskleidė ilgaamžiškumo paslaptį: štai, ką reikia valgyti